Over ons

Na in het bezit te zijn van alle benodigde diploma’s om als zelfstandig tandtechnicus voor een in opdracht van tandartsen te mogen werken heeft de heer E. Roetgering Roetgering Tandtechniek in 1983 opgericht. In 1985 is het bedrijf verhuisd naar de gemeente Olst wat tot op de dag van vandaag de vestigingsplaats is. Het werkgebied strekt zich uit van de Veluwe en Salland tot in Twente.

Door continue bijscholing en de meest actuele en moderne systemen zijn wij een zeer goed geoutilleerd laboratorium met als missie om de meest hoogwaardige protheses en uitneembare voorzieningen, kronen en bruggen een ook implantaatwerk te vervaardigen. Wij bieden hoogstaande oplossingen op maat voor elk tandtechnisch vraagstuk. Zo gebruiken wij sinds enige jaren een CAD/Cam systeem om een blijvende en continue kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast werken we non-stop aan de verbetering van service en materialen. Door deze combinatie van apparatuur en kennis van materialen zijn wij van Roetgering Tandtechniek in staat om zowel in functie als in esthetische zin zeer hoogwaardige producten te maken.

Om een snelle oplossing te kunnen bieden voor zowel tandarts als patiënt hebben wij een eigen haal- en brengservice die tweemaal per dag de tandartsen bezoekt om werkstukken op te halen. Daarnaast maken wij gebruik van een nachtkoerier die buiten de regio de werkstukken ophaalt en brengt om een zo snel mogelijke service te kunnen leveren.

Ook hebben wij een eigen kpt-er in dienst die in overleg met uw tandarts een prothese kan aanmeten en vervaardigen. Een kpt-er is een gediplomeerd tandtechnicus die naast de reguliere opleidingen tot tandtechnieker een speciale opleiding heeft genoten.

Voor de patiënt is het ook mogelijk om bij ons, in overleg, een op implantaten gedragen prothese te maken en de aanvraag en dergelijke daarvoor te regelen. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de vorm of esthetische wensen bij een kroon of prothese.